Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://kozanogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : TUFANPAŞA MAH. HASAN BODUK SK. ÖĞRETMEN EVİ. BLOK NO 26 İÇ KAPI NO 1 KOZAN / ADANA
VİZYON : Yüksek standartlarda eğitim hizmetlerini zorunlu eğitim çağındaki her bireye fırsat ve imkân eşitliği temelinde sunan kamu hizmet birimi olmak. Sunduğu hizmetlerin kalitesiyle adından her alanda söz ettiren bir kurum anlayışı içerisinde olmak.
MİSYON : Kozan Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü, kaynaklarını etkin ve en verimli şekilde kullanarak yürürlükteki yasa ve mevzuatlar doğrultusunda görev tanımı içerisine dahil olan eğitim ve öğretim hizmetlerinde, hizmet alması gereken herkesi; eşit erişim hakkı tanıyarak milli ve manevi değerlere sahip çıkan, yenilikçi, bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı, üretken, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmek, mümkün olan en yüksek standartlarda, bilimsel temellere dayalı kaliteli hizmet vermektir.
BAŞARILAR : .

Otel Odası :8
Öğretim Şekli :.
Saatler : .
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : .
Isınma : klima
Servis : .
Ulaşım : .
Yerleşim Yeri : .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezindedir.İl Merkezine uzaklığı 70 km dir.
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .